A Secret Weapon For istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

petekler bazen ısınıyor bazen ısınmıyor ise bu durum kombinizi eco modundan kaynaklanıyor olabilir. Ayarlarını kontrol ettikten sonra sorunu hayla çözemiyorsanız.

Piyasada 70 tl – 100 tl aralığında fiyat verenlere dikkat edin. Petek temizliği bu fiyatlara yapılacak işlem değildir, paranızı çöpe atmayın. En etkili ve kaliteli petek temizliği için firmamızı tercih edin.

You might be using a browser that isn't supported by Facebook, so we have redirected you to definitely an easier Model to supply you with the finest practical experience.

Haşim usta eline koluna sağlık güler yüzlü işinin ehli emeğinin hakkını sonuna kadar hak ediyor Teşekkür ederim.

petekler ısınmıyor ne yapmalıyım ? peteklerin her birinin havasının alınmasında fayda vardır. petekler ısınmıyor sıcak su gelmiyor ise 3 yollu vana arızalanmış olabilir. bu parça pahalı değildir ve değiştirmesi çOkay petek servisi zaman almaz. Bazı durumlarda peteklerin yüzü ısınmıyor?

Petek temizliğinde firmamız en uygun fiyatlarla dimension hizmet sağlamaktadır. Petek temizliği yaptırmaya karar verdiğinizde birden fazla firmayla irtibata geçmenizde fayda vardır.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Hepimizin bildiği gibi kombi, çalışma prensibi doğal gaz ve elektriği birleştirir ve su ısınız bu petek servisi su devir daim yaptırılarak peteklere sıcak su gönderilir.

Kombi temizliğinde ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli istanbul petek servisi hizmet istanbul petek servisi sağlıyoruz.

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Belirtilen saatte gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi 40-45ile ısınıyor ÇAlright teşekkür ediyorum

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa istanbul petek servisi dahi iki senede bir bu işlemlerin yaptırılması çAlright ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Gardenya Petek Temizlme 2020' den bu yana Specialist bi şekilde hizmet vermektedir. kombi bakım ve petek temizliği hizmetlerinizi professionel ekip ve ekipmanlarımızla yapmaya talibiz.

Report this wiki page